Generell info om hytte/utleieboligene:

Overnattingspriser avhenger av sesong og oppgis på forespørsel.

Alle utleieboligene har kjøkken med de mest nødvendige hvitevarene og alt av kjøkken-

utstyr og service. Soverommene har dyner og puter. Sengetøy og håndklær kan leies. Normalt leies disse boligene ut i inntil en uke om gangen, men det kan være aktuelt å avtale leie for lengre perioder. 

 

Utleiebolig 1, Lyngsete

Våningshuset på gården Lyngsete, som ligger midt på Frønningen-platået 475 moh., er restaurert og modernisert. Dette er et tømmerhus fra ca 1850. Huset har to bad, med dusj og wc, moderne kjøkken og 6 soverom. Herfra går det skogsbilveier i flere retninger. Den ene går helt til fjells, og langs den er det flere fine utsiktspunkt.

Utleiebolig 2, Tantehuset

Tantehuset er kårhuset på Hovedgården. Det ble bygget i 1895 og ombygget i 1940. Det har fin beliggenhet ved fjorden, rett over Dampskipskaien. Huset har 3 stuer, kjøkken, bad og 5 soverom. 

Utleiebolig 3, Bryggebakken

Bryggebakken er en leilighet som ligger i 2. etasje på forretningsbygget på Dampskipskaien, rett ved Hovedhuset. Leiligheten inneholder én stue, kjøkken, bad og to soverom. Det er også mulig å plusse på med flere rom/senger i 3. etasje. 

Utleiebolig 4, Skolehuset

Skolehuset ligger ca. 400 moh. på Frønningåsen og egner seg for både små og store grupper. I boligavdelingen er det stue, kjøkken, bad, tørkerom og 5 soverom med til sammen 20 sengeplasser. I tillegg finnes det en del løse madrasser, som kan brukes i skolesalen. Skolesalen er egnet som møte/festlokale.